• Homepage
  • NEWS
  • Doğuş Kalıp 2024 yılı Avrupa Açılımları

Doğuş Kalıp 2024 yılı Avrupa Açılımları

Doğuş Kalıp 2024 yılı Avrupa Açılımları

Doğuş Kalıp 2024 yılı Avrupa Açılımları


Değerli iş ortaklarımız

Firmamız Doğuş Kalıp kuruluşunun 30. yılında Türkiye’de endüstriyel alanda ürettiği ürün ve hizmetler ile birçok başarıya imza atmış olduğu gibi, 1 OCAK 2024 tarihi itibari ile ihracat çalışmalarına Avrupa da hız vermek amaçlı Polonya’nın Poznan şehrinde Avrupa Lojistik Merkezi faaliyete geçmiştir.

Edinmiş olduğumuz deneyim ve tecrübe ile Dünya çapında bir marka olma yönünde hızla ilerleyen firmamız, ülkemizde gerçekleştirmiş olduğu başarılarına yenilerini eklemek üzere, hedeflerini büyüterek 1150 m2 kapalı 600 m2 açık olmak üzere toplam 1750 m2 alanda ihracat çalışmalarını aktif hale getirmiştir.

Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan firmamız Avrupa Lojistik Merkezine kurmuş olduğu güçlü stok ile yurtdışında oluşabilecek ihtiyaçlarınıza anında karşılık verebilecektir.

Hedef olarak İlk dönem Avrupa’nın 15 farklı ülkesinde Distribütörlük bağlantıları kurmak olup ilerleyen aşamalarda dünyanın değişik coğrafyalarında çözüm ortakları ile katma değer sağlamaktır.

Yapmış olduğumuz bu yatırımın Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm dostlarımızın çalışmaların da başarılar dileriz.

 

                                                                                                                                       DOĞUŞ KALIP AŞ